četvrtak, 5. prosinca 2013.

Sastanak radne skupine za izradu Nacionalne strategije i Akcijskog plana za borbu protiv virusnih hepatitisa

Dana 5. prosinca 2013. godine u Hotelu Westin u Zagrebu, održan je Sastanak radne skupine za izradu Nacionalne strategije i Akcijskog plana za borbu protiv virusnih hepatitisa. 
Koordinatorica izrade Nacionalne strategije za borbu protiv virusnih hepatitisa i Akcijskog plana, prof. dr. sc. Adriana Vince, vodila je sastanak kojem je prisustvovala 21 osoba, članovi stručne zajednice i radne skupine, te predstavniciSaveza oboljelih od hepatitisa, udruge iz Koprivnice, Pule, Rijeke, Splita i Zagreba.



Predstavljena je aktualna situacije na području virusnih hepatitisa s naglaskom na kronični virusni hepatitis B i C, te dogovoreni daljni koraci na izradi Nacionalne strategije i akcijskog plana za borbu protiv virusnih hepatitisa.
Provedena aktivnost održana je u okviru projekta:"Prijenos dobre prakse, iskustva i znanja u borbi protiv virusnog hepatitisa" financiranog od Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.
Suradnjom na ovom zajedničkom projektu HULOH Hepatos - Podružnica Zagreb dobio je priliku za jačanje kapaciteta, te se ujedno u ovo predblagdansko vrijeme zahvaljujemo svim partnerima, stručnoj zajednici i veselimo se danjoj suradnji.


Nema komentara:

Objavi komentar