petak, 10. srpnja 2015.

Javna akcija besplatnog/anonimnog testiranja na HCV i savjetovanje na Moto susretima MK Prigorje




10. srpnja 2015. u vremenu od 19 do 21 sat, organizirali smo i održali Javnu akciju besplatnog/anonimnog testiranja na HCV i savjetovanje na Moto susretima Moto kluba Prigorje - 10. i 11. srpnja 2015. godine u lovačka kuća Kozjača u Belovaru (Sesvete)
Bila je to naša druga javna akcija na Moto susretima.



Hrvatska udruga liječenih i oboljelih od hepatitisa „Hepatos“ – Podružnica Grad Zagreb i Zagrebačka županija , kao članica Saveza oboljelih od hepatitisa RH, pod pokroviteljstvom Ureda Svjetske zdravstvene organizacije u Hrvatskoj, već tradicionalno na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije, organizira razne aktivnosti kako bi se potaknula javnost na potrebu prevencije virusnih hepatitis. 


Ovom javnom akcijom, jednom u nizu, u suradnji sa Nastavnim zavodom za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, te potporom Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba obilježavamo mjesec svjesnosti o virusnim hepatitisima – srpanj i pretstojeći Svjetski dan hepatitisa, 28. srpanj.


Testiranje i savjetovanje na terenu su provodile stručne suradnice iz Nastavnog zavoda: Petra Kreković, dr.med. i Maja Muratović,dipl.med.techn, te volonteri Udruge.








Nema komentara:

Objavi komentar